Economic

Cadou de la Guvern pentru primarul orasului Piatra Neamt

Ziarul de Vrancea
15 iun 2010 546 vizualizări
Zona turistica a municipiului Piatra-Neamt a fost atestata de Guvern drept statiune turistica de interes national, statut care confera o serie de avantaje, precum drept de prioritate in programe de investitii finantate de la buget si din fonduri UE si in actiuni de promovare organizate de minister.

Statutul a fost acordat prin hotarire aprobata recent de Guvern. Proiectul de hotarire a fost elaborat inca din 2009, dar documentul a fost retras in vara anului trecut, inainte de avizul Executivului, impreuna cu alte doua acte normative prin care zona Paring-Petrosani si a orasului Viseu de Sus erau de asemenea recunoscute ca statiuni turistice de interes national. Printre atractiile turistice din Piatra-Neamt se afla Curtea Domneasca, Parcul Cozla, Minastirea Bistrita, traseul Piatra Neamt-Bicaz-Lacul Rosu pe linga Cheile Bicazului si masivul Ceahlau. Primarul orasului Piatra Neamt este un membru important al PDL, partid aflat la putere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.