Economic

Mazere ameninta cu neplata impozitelor la stat

Doina Ganea
10 iun 2010 1013 vizualizări
Afaceristii locali spun ca vor declansa greva fiscala daca Guvernul decide majorarea TVA

Presedintele PNL Vrancea, Nini Sapunaru, a sustinut recent ca diminuarea pensiilor cu 15% si a salariilor din sistemul bugetar cu 25% nu sint singurele masuri anticriza care vor fi adoptate de actuala guvernare. Acesta estimeaza ca taxele si impozitele vor suferi in scurt timp o noua majorare, ba mai mult decit atit, TVA-ul va creste la 25%, ceea ce va insemna reducerea consumului la minimum pentru cetatean, iar pentru afaceristi falimentul garantat. Oamenii de afaceri vrinceni au anuntat ca vor declansa o greva fiscala daca Guvernul Boc va decide majorarea impozitelor. Consilierul judetean Nicu Mazere, care se ocupa de afaceri in Focsani, sustine ca a purtat numeroase discutii cu colegii de breasla si a ajuns la concluzia ca este nevoie de masuri concrete pentru a se salva de la faliment. Oamenii spun ca, in semn de nemultumire fata de masurile tot mai austere, sint decisi sa nu mai achite nici o taxa catre stat pentru ca cei aflati la putere sa le inteleaga rostul si sa nu ii mai impovareze cu taxe tot mai mari si tot mai multe. "Noi vom fi alaturi de sindicate si oamenii in suferinta si sintem dispusi sa iesim si noi in strada si sa nu mai platim taxe si impozite pe o perioada definita de timp, astfel incit sa se vada rolul si importanta mediului de afaceri in jocul acesta economic, atit la nivel national cit si la nivel judetean", a declarat Nicu Mazere, care este si presedintele Patronatului IMM "" Comert Vrancea. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 39 minute, 13 secunde
Domnul Mazare atit timp cit detine aceasta functie ar trebui sa intre in contact cu toti Agenti Economici Privati si sa stabileasca un Program de masuri anti criza si anti Guvern si sa le faca citeste integral
, acum 739371 zile, 16 ore, 39 minute, 13 secunde
Greva fiscala se poate declara in anumite conditi ori asta cu TVA-ul nu e printre ele. Il vor executa silit pe fraier.
, acum 739371 zile, 16 ore, 39 minute, 13 secunde
mazara asta ma servea pe mine la crasma,era un bun ospatar acum ce este? ca nu inteleg sef de sala?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.