Economic

Apple a lansat cel de-al patrulea iPhone

Ziarul de Vrancea
9 iun 2010 550 vizualizări
Apple a lansat la inceputul saptaminii cel de-al patrulea model al familiei iPhone, pe care va incerca, spre deosebire de modelele anterioare, sa il introduca rapid in cit mai multe tari, pentru a-si consolida pozitia pe piata competitiva a "telefoanelor inteligente", transmite Reuters

Directorul general al companiei, Steve Jobs, a prezentat la evenimentul anual Apple developers conference din San Francisco, un smartphone redesenat, denumit iPhone 4, cu un pret recomandat de pornire de 199 de dolari in Statele Unite, mai subtire cu 25% decit predecesorul iPhone 3GS. Noul model se lauda cu un ecran de calitate mai ridicata, o baterie cu viata mai lunga, video chat prin Wi-Fi si un senzor giroscop pentru jocuri. Jobs a anuntat, in fata unei sali pline cu jurnalisti, bloggeri si oameni din industria IT, ca iPhone 4 va fi lansat din 24 iunie in cinci tari, urmate de alte 13 pina pe 18 iulie. Pina in septembrie, Apple vrea sa introduca modelul pe 88 de piete, marcind cea mai rapida campanie de comercializare a telefonului de la lansarea primului iPhone, in vara lui 2007. Apple incearca sa-si creasca puternic prezenta in afara continentului nord-american, unde penetrarea iPhone este inca relativ mica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.