Economic

Orange reduce tarifele pentru serviciile de date in roaming

Ziarul de Vrancea
4 iun 2010 535 vizualizări
Orange Romania va reduce, incepind de astazi, cu pina la 58%, tarifele la abonamentul Travel Data pentru clientii care utilizeaza serviciile de e-mail si Internet mobil in roaming, atunci cind calatoresc in tarile Uniunii Europene si in Elvetia, a anuntat operatorul

Abonatii Orange Romania pot alege, in functie de traficul de date dorit, una dintre optiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro si respectiv 30 de euro (TVA inclus). "Dupa consumarea traficului de date inclus, optiunea aleasa se reactiveaza automat atunci cind se initiaza o noua conexiune de date, astfel incit clientii vor continua sa beneficieze de tarifele din cadrul optiunii", se precizeaza intr-un comunicat al operatorului. De exemplu, in cazul in care clientul alege optiunea Travel Data cu 10 MB la opt euro si consuma 18 MB atunci cind se afla in roaming in Uniunea Europeana sau in Elvetia, va plati 16 euro, adica mai putin de 1 euro/MB, in urma reactivarii automate a optiunii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.