Economic

Tender a preluat 51% din actiunile CODECS pentru 425.000 de euro

Ziarul de Vrancea
1 iun 2010 552 vizualizări
Grupul de firme Tender, controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, a cumparat 51% din actiunile companiei CODECS, printr-o tranzactie de 424.700 de euro, a anuntat luni firma de instruire si dezvoltare profesionala

Tranzactia a avut loc la 16 aprilie si a vizat un pachet de 50.990 de actiuni. Tender a preluat participatia majoritara a firmei de instruire si dezvoltare profesionala de la mai multe persoane fizice, prin intermediul Prospectiuni Bucuresti (PRSN). "Am convingerea ca aceasta tranzactie reprezinta inceputul unui parteneriat de lunga durata, care va constitui fundamentul dezvoltarii organizatiei noastre in perioada urmatoare", a declarat, intr-un comunicat, presedintele CA al CODECS, Radu Dan Mihaescu. El a fost numit miercuri in aceasta functie in AGA de la CODECS (Centre for Open Distance Education for a Civil Society). Mihaescu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre obiectivele principale ale firmei este dezvoltarea si promovarea programelor de pregatire la nivelul intregii tari. "Vrem sa asiguram training-uri pentru manageri, adaptate nevoilor specifice ale firmelor in perioada de criza. Asa cum noi am gasit solutia sa repornim activitatea, putem sa-i ajutam si pe altii", a adaugat reprezentantul firmei. Potrivit directorului general al CODECS, Adrian-Dan Babutan, firma are datorii de aproximativ un milion de euro, inclusiv cele curente, la care se adauga suma de 1,5 milioane de euro, reprezentind valoarea unui credit si a dobinzilor aferente. Pe de alta parte, CODECS are de recuperat suma de 600.000 de euro. El a precizat ca cele doua cladiri detinute de companie, in sectorul 2 al Capitalei, ar putea fi inchiriate sau vindute, integral sau partial, spatiul fiind mult prea extins pentru necesarul CODECS. "Nu excludem niciun fel de varianta", a spus Babutan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.