Economic

Turcescu nu mai are emisiuni pe Realitatea TV

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 718 vizualizări
Robert Turcescu a declarat, pentru Mediafax, ca emisiunile sale au fost scoase de pe Realitatea TV, în contextul propunerii vehiculate de a prelua interimar conducerea TVR, însa Catalin Popa, directorul postului, vorbeste despre "un ragaz" în care jurnalistul sa se decida asupra carierei sale

"Niste colegi de-ai mei de la Realitatea TV care au putere de decizie in privinta spatiului editorial au hotarit, fara sa se gindeasca prea mult, dintr-un impuls usor bizar, ca Robert Turcescu nu mai poate aparea pe Realitatea TV. Eu inca mai cred ca este vorba despre o reactie usor pripita, ca sa nu o numesc prosteasca, a acestor personaje din conducerea Realitatea TV si sper ca vor intelege ca, intr-un astfel de context, propunerea vehiculata in spatiul public de a prelua functia de director interimar la TVR nu ma transforma intr-o persona non grata nici pentru Realitatea TV si nici pentru alte televiziuni", a spus Robert Turcescu. De cealalta parte, Catalin Popa, directorul executiv al Realitatea TV, a declarat ca emisiunile lui Robert Turcescu nu au fost scoase din grila postului TV. "Cred ca saptamina viitoare se va decide exact asupra carierei lui. Acum mingea este la el. Noi vrem sa lucram in continuare cu el. Nu exista nici un fel de decizie oficiala a noastra de a-l scoate de pe post", a mai spus Popa. Raluca Turcan, vicepresedintele PDL, declara miercuri ca jurnalistul Robert Turcescu ar putea sa preia interimar conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv), inlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, pina la numirea unui nou Consiliu de Administratie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.