Economic

Piraeus Bank a vindut romanilor aur de 1,5 milioane euro

Ziarul de Vrancea
21 mai 2010 554 vizualizări
Piraeus Bank Romania a incasat peste 6,5 milioane de lei (1,5 milioane de euro) din vinzarea a 50 de kilograme de aur si 600 de monede, in primele sapte luni de cind deruleaza astfel de operatiuni, clientii fiind in principal barbati depeste 40 de ani.

Banca vinde aur de la inceputul lunii octombrie 2009 si a intermediat 700 de tranzatii, dintre care cea mai mare a fost vinzarea a 4,5 kilograme de aur catre o persoana fizica din provincie. "Peste 70% dintre cumparatorii de aur sint barbati, majoritatea de peste 40 de ani, in timp ce 29% sint femei. Categoria de virsta cea mai reprezentativa pentru femei este de 25-35 ani", a declarat, sefa departamentului de vinzari corporate si retail din Trezoreria Piraeus Bank, Alina Piciorea. Virsta medie a cumparatorului de aur este de 43,27 ani. Cel mai tinar client care a cumparat aur de la Piraeus Bank a avut 23 ani, iar cel mai in virsta 71 de ani. Un sfert dintre persoanele care au achizitionat aur provin din mediul financiar, in timp ce 23% sint manageri de companii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.