Economic

Info-Educatie

Ziarul de Vrancea
20 mai 2010 601 vizualizări
Zilele portilor deschise la Gheorghe Bals Adjud

Colegiul Tehnic "Gh. Bals" din Adjud isi deschide in aceasta saptamina portile, pentru ca tinerii interesati sa afle mai multe detalii despre unitatea de invatamint. "Evenimentul este o provocare lansata elevilor din clasele mai mici si indirect profesorilor si parintilor, care pot afla despre oferta educationala a colegiului, dar si despre programele, proiectele si rezultatele Colegiului "Gheorghe Bals" din Adjud. Zilele portilor deschise inseamna promovarea ofertei educationale la toate scolile generale din Municipiul Adjud si zonele limitrofe, in zilele de 17, 18, 19, 20 mai 2010, dupa o programare stabilita de comun acord, dar si activitati derulate in incinta Colegiului precum concursuri, expozitii, aplicatii practice de laborator, cursuri deschise, vizitarea salilor de clasa, cabinetelor, laboratoarelor si atelierelor de catre toti participantii la eveniment", spun cadrele didactice implicate in organizare. (I. NICOLAIE)


Sport si mincare sanatoasa pentru copii


Zilele acestea, Institutia Prefectului a semnat un acord de parteneriat cu Directia de Sanatate Publica, Primaria Focsani, Consiliul Judetean al Elevilor, Inspectoratul Scolar, Directia Agricola si Dezvoltare Rurala, Directia de Tineret si Directia Judeteana pentru Sport, in vederea realizarii unor programe de educatie pentru elevi, care sa-i invete sa se hraneasca sanatos si sa faca multa miscare. Potrivit oficialilor, obiectivul general al Acordului de parteneriat il constituie dezvoltarea si implementarea in cadrul proiectului "Cresterea accesului la servicii de preventie medicala primara pentru copii si adolescentii din Romania. Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in rindul copiilor si adolescentilor din Romania", initiat de Ministerul Sanatatii. Aceasta initiativa a fost determinata de necesitatea de a dezvolta comportamente sanatoase la copii si la tineri. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.