Economic

Bancherii au inceput sa inlocuiasca BlackBerry cu iPhone

Ziarul de Vrancea
18 mai 2010 496 vizualizări
Grupul britanic Standard Chartered inlocuieste smartphone-urile BlackBerry, in prezent platforma preferata de comunicatii mobile a bancii, cu iPhone, decizie care ar putea conduce la trecerea a zeci de mii de clienti de la firma canadiana Research In Motion la Apple, transmite Reuters.

Bancheri asiatici apropiati Standard Chartered au declarat pentru Reuters ca grupul bancar le ofera angajatilor si colaboratorilor optiunea de a-si inlocui telefoanele BlackBerry cu iPhone-uri, compania continuind sa plateasca facturile lunare pentru servicii mobile in interes de business. "Este o masura care afecteaza tot grupul, atit bancile wholesale, cit si cele consumer, din intreaga lume", a declarat un purtator de cuvint din Singapore al Standard Chartered, banca din Marea Britanie si axata in principal pe dezvoltarea pe pietele asiatice. Procesul de migrare a serviciilor mobile de telefonie si email de pe BlackBerry pe iPhone a inceput cu aproximativ o luna in urma, a adaugat reprezentantul bancii, fara a putea insa preciza citi dintre cei 75.000 de angajati ai Standard Chartered care deservesc operatiunile din Asia folosesc in prezent unitati produse de firma canadiana Research In Motion sau citi vor trece la solutia Apple.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.