Economic

Incaltaminte romaneasca de calitate la preturi fara concurenta

Ziarul de Vrancea
17 mai 2010 6479 vizualizări
Cele doua magazine Mopiel din Focsani prezinta colectii noi de incaltaminte, modele in trend pentru toate virstele, la preturi accesibile u incaltamintea este produs romanesc de calitate, la fabrica din Rimnicu Sarat u puteti comanda si on-line modelele dorite

Un pantof frumos si de calitate da stil si personalitate unei intregi tinute. Pornind de la aceasta idee, cele doua magazine Mopiel din Focsani, din cartierul SUD (linga magazinul Laris) si din centrul comercial Luxor, vin in intimpinarea clientilor cu cele mai in trend modele de incaltaminte de dama si barbati, pentru toate virstele, la preturi dintre cele mai accesibile. Incaltamintea este produs 100% romanesc, in fabrica Mopiel de la Rimnicu Sarat, de unde este distribuita in magazinele din reteaua nationala, care cuprinde si orasele Bucuresti, Constanta, Sinaia si Piatra Neamt. "Primul magazin in Focsani l-am deschis in 2003 in incinta Luxor, pe atunci vinzarea era organizata in exclusivitate prin firma Top Sport, lasind in acest mod Mopiel sa fie concentrata pe productie. Am inceput prin a vinde brandul italian Grisport, firma pentru care noi produceam la acea ora si care era interesata sa intre pe piata romaneasca. Felul in care a fost receptata in piata calitatea produsa de noi ne-a determinat ca ulterior sa lucram la propriul brand Mopiel ca marca inregistrata, brand sub care producem in acest moment pentru piata interna si externa", ne-a relatat parcursul firmei la Focsani Catalin Ionita, administrator Mopiel SRL. Ca atuuri in comparatie cu alti competitori de pe piata, firma vine cu multa flexibilitate, colectii noi, modele in trend si preturi accesibile. "Faptul ca avem o experinta in productia dedicata unor piete destul de exigente, personal calificat, sector de creatie propriu, utilaje performante si o echipa hotarita de management, cred ca ne da o nota destul de buna in raport cu ceilalti competitori din piata", a mai spus Catalin Ionita.


"Calitatea inseamna pasiunea si sufletul pe care il depui in ceea ce faci!"


La fabrica din Rimnicu Sarat se produce incaltaminte in sistem IL talpa lipita, incaltaminte cu talpa monobloc matritata, dar si incaltaminte cu toc aplicat, incaltaminte tubulara gen mocasin, foarte comoda si usoara. Modelele sint diverse, atit pe categorii dama - barbati, cit si pe categorii de virsta. Incaltamintea de dama este cea mai vinduta, atit modelele care vizeaza liniile noi ale modei, cit si comoditatea. "Actul de calitate cuprinde ingredientele inca de la stadiul de conceptie al unui model apoi executie, cit si modul in care il propui spre vinzare. Calitatea pentru mine inseamna in primul rind pasiunea si sufletul pe care il depui in ceea ce faci!", a marturisit administratorul Mopiel Catalin Ionita. Actualmente, Mopiel are 55 de angajati calificati la locul de munca, prin prisma faptului ca firma este autorizata sa faca cursuri de nivel doi privind calificarea de personal in domeniul pielariei-incaltamintei. Un element important este vinzarea on-line a produselor, pe site-ul Mopiel http://www.incaltaminte-mopiel.ro, unde puteti face comenzi. "Acum, cind toti sintem din ce in ce mai ocupati, vedem ca tipul de comert on-line capata amploare. La noi nivelul comertului on-line creste treptat, dar actualmente nu depaseste 3 - 4 % din total vinzari", ne-a declarat Catalin Ionita.


Participare la tirguri din Italia si Germania


Ca planuri de viitor, Mopiel isi propune dezvoltarea pas cu pas a unei mini-retele de magazine proprii in judetele invecinate, cresterea nivelului de notorietate a brandului Mopiel, atit intern cit si extern prin participari la tirgurile de profil din Italia, la Milano, Bologna si Germania, la Dusseldorf, prin prezentarea unor colectii cit mai atragatoare. Firma Mopiel SRL s-a infiintat in anul 1994 si este administrata de doi asociati cu pregatire in domeniul confectiilor din piele, absolventi ai Facultatii de textile-pielarie Iasi.

Mopiel colaboreaza cu firme europene de renume, precum Grisport, EFFEGI, Mannas. Fabrica este amplasata pe o suprafata construita de 800 mp si dispune de doua benzi de productie cu ritm impus si capacitate de croit aferenta acestora. Secundar se ocupa si de comercializarea incaltamintei, avind o retea de magazine dispuse in orase precum Bucuresti, Piatra Neamt, Constanta, Sinaia, Rimnicu Sarat si, nu in ultimul rind, Focsani. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.