Economic

Obama, acuzat de infidelitate

Ziarul de Vrancea
4 mai 2010 552 vizualizări
Ppresedintele american si-ar fi inselat sotia, Michelle, cu o asistenta personala in virsta de 35 de ani, potrivit tabloidului american National Enquirer

Editia din aceasta saptamina a publicatiei National Enquirer sustine ca Barack Obama si asistenta sa personala Vera Baker s-ar fi intilnit in secret intr-un hotel din Washington, iar o inregistrare video dovedeste acest lucru. Vera Baker, in virsta de 35 de ani, a facut parte din echipa lui Barack Obama pe cind acesta candida pentru Senatul american, in 2004, participind la numeroase actiuni de stringere de fonduri in favoarea actualului presedinte american. De atunci, cei doi ar fi ramas in relatii foarte apropiate, afirma National Enquirer. Desi Vera Baker a declarat ca nu s-a "intimplat nimic" intre ea si Barack Obama, tabloidul american sustine ca tabara republicana, adversara a presedintelui american, ofera un milion de dolari oricarei persoane care reuseste sa aduca dovezi clare despre presupusa infidelitate. Barack Obama, in virsta de 48 de ani, si Michelle Obama, in virsta de 46 de ani, s-au casatorit in 1992 si au impreuna doua fiice - Malia, nascuta in 1998, si Natasha, nascuta in 2001.


Mariajul lui Obama a fost pe punctul de a se prabusi


Mariajul lui Barack Obama a cunoscut si perioade dificile, primul cuplu al Americii fiind pe punctul de a se desparti, in 2000, atit din cauza ambitiilor de ascensiune politica ale presedintelui SUA, cit si a situatiei financiare precare a familiei, potrivit cartii "Renegatul" - numele de cod cu care Serviciile Secrete il desemnau pe Obama in perioada in care era un candidat perdant. "La vremea respectiva in cuplu nu exista nici comunicare si nici romantism", scrie autorul cartii, jurnalistul american Richard Wolffe, care a acoperit campania lui Obama pentru revista Newsweek. "Michelle era suparata din cauza egoismului si ambitiilor sotului sau. El credea despre ea ca este rece si nerecunoscatoare", mai spune Richard Wolffe. In perioada respectiva, Barack Obama era in punctul cel mai jos al ierarhiei politice, candidind impotriva lui Bobby Rush si pierzind batalia electorala, iar sotia lui, Michelle, avea grija de fetita lor in virsta de doi ani, Malia. "Ea ura batalia electorala esuata in care se angajase sotul sau in 2000, iar mariajul lor avea multe probleme la momentul in care al doilea copil al cuplului, Sasha, s-a nascut. Politica i se parea sotiei lui Obama, la vremea respectiva, o lupta pierduta din start", se spune in carte.


Poza Obama si amanta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.