Economic

Vladescu: Nu vom majora TVA

Ziarul de Vrancea
1 mai 2010 473 vizualizări
Ministrul Finantelor s-a intilnit ieri cu Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania

Taxa pe Valoarea Adaugata (TVA) nu va fi majorata, dar ministerul Finantelor discuta in cotinuare cu reprezentantii FMI, inclusiv, largirea bazei de impozitare, a declarat, ieri, ministrul de resort Sebastian Vladescu. Vladescu s-a intilnit cu seful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by cu Romania, Jeffrey Franks, cu managerul Bancii Mondiale, Francois Rantrua, precum si cu alti oficiali ai institutiilor financiare internationale. "Nu se creste TVA-ul", a spus Vladescu, intrebat daca se discuta majorarea acestei taxe. Totodata, la intrebarea daca se ia in calcul largirea bazei de impozitare, Vladescu a raspuns afirmativ. "Discutiile au fost constructive. Lucram, adunam cifre, vedem care sint evolutiile economice, interne si externe, perspectivele pentru romani", a mai spus Vladescu. El a precizat ca nu s-a ajuns inca la discutii despre cresterea economica si ca prognoza ministerului este deocamdata de 0,8%. Referitor la o eventuala prelungire a arieratelor statului, ministrul a aratat ca nu se doreste acest lucru, ci se vrea plata "la cit mai mult, cit mai repede".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.