Economic

24 de disponibilizari in panificatie

Daniel Garleanu
1 mai 2010 643 vizualizări
Rindurile somerilor vor fi ingrosate in lunile mai si iunie cu alte 24 de persoane ce vor fi disponibilizate din industria alimentara, morarit si panificatie.

Astfel, societatea Pani SRL a instiintat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea miercuri, 28 aprilie, ca va renunta la serviciile a 24 de lucratori. De la inceputul anului si pina in prezent au fost instiintati de viitoarea disponibilizare nu mai putin de 544 de persoane, care se adauga celor citeva mii care si-au pierdut serviciul anul trecut. Viitorii someri vor intra in baza de date a AJOFM care le va asigura servicii de preconcediere si apoi, pentru cei doritori, se vor organiza cursuri de formare profesionala. Silvicultura, constructiile, industria alimentara, caile ferate, comertul si fabricarea articolelor de imbracaminte sint domeniile care au avut cel mai mult de suferit in primul semestru al anului 2010. Cea mai recenta statistica arata ca in Vrancea sint 11.762 de someri si o rata a somajului de 7,7%. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.