Economic

Garda Financiara a confiscat opt TIR-uri de griu

Ziarul de Vrancea
29 apr 2010 683 vizualizări
Garda Financiara a indisponibilizat ieri, in vederea confiscarii, opt TIR-uri incarcate cu peste 180 de tone de griu, cu o valoare estimata la 154.500 lei, pentru combaterea evaziunii fiscale si a activitatilor comerciale ilicite

"Tirurile apartineau unei societati care realizeaza achizitii intracomunitare, care prin utilizarea unei firme cu comportament fiscal tip fantoma incerca sa se sustraga de la plata TVA aferenta tranzactiilor prin intocmirea unor facturi de avansuri ce nu se concretizau", se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Agentia mentioneaza ca Garda Financiara va intensifica, in perioada imediat urmatoare, actiunile din domeniul achizitiilor intracomunitare cu produse sau bunuri precum fructe, legume, carne, imbracaminte sau incaltaminte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.