Economic

Liceul Pedagogic, celebrat o saptamina intreaga

Iulia Nicolaie
27 apr 2010 1338 vizualizări
La activitati pot participa si elevi de la alte licee u activitatile au inceput inca de ieri si se vor derula pina vineri, inclusiv

Tinerii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focsani vin cu o mai mare placere la scoala in aceasta saptamina, in primul rind pentru ca in fiecare zi sint asteptati cu activitati variate, suplimentare orelor de curs. De la teatru, la lectura, la expozitii, fiecare coltisor al liceului este impinzit de elevi si profesori care invata si experimenteaza ceva nou clipa de clipa. "Pedagogii" serbeaza Zilele Liceului cu mare fast, intreaga saptamina. "Este interesant ca activitatile propuse se desfasoara in toate spatiile si incearca sa implice un numar cit mai mare de elevi si de invitati", a precizat directorul adjunct, profesoara Carmen Ion. De asemenea, directorul unitatii de invatamint, Carmina Corbeanu, a subliniat importanta activitatilor extrascolare in formarea personalitatilor puternice in rindul tinerilor. Activitatile au inceput inca de ieri, printr-o expozitie de fructe exotice, in cadrul careia unii elevi au creat adevarate opere culinare. De asemenea, s-a organizat activitatea "Monumente reprezentative de arta crestina in Focsani", s-a jucat o scena din filmul "Filantropica" si s-a desfasurat un concurs de gramatica limbii engleze, intitulat "Cine este cel mai bun?". Astazi, noi surprize ii asteapta pe "pedagogi", dar si pe alti elevi care vor sa treaca pragul liceului pentru a lua parte la activitati inedite. Astfel, ziua incepe cu activitatea "Matematica pe intelesul tuturor" si concursul "Matematica distractiva in echipa", dar si activitati de protectia mediului, colaje de texte si melodii. Printre zecile de activitati derulate cu ocazia Zilelor Liceului se mai numara "Cafeneaua literara-schimb de carte", care se va desfasura pe peluza din fata liceului, o dezbatere intitulata "Focus on Scotland", sustinuta de profesoara Lauriana Ailincutei, dupa bursa sa in Scotia, activitatea "Focsaniul: acum si in trecut", o dezbatere despre statutul femeii in antichitatea latina si spectacolul "Frumoase zile de tinerete". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 17 ore, 7 minute, 52 secunde
GRATUIT - Cere Planul de Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza -  E GRATUIT!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.