Economic

Iata ce conditii impune cumnatul lui Geoana ca sa-si diminueze salariul

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 628 vizualizări
Salariile ar putea fi ajustate si la nivelul Eximbank, daca va exista o reglementare privind remuneratia in sistemul financiar bancar de stat, a declarat, ieri, presedintele Eximbank, Ionut Costea, precizind ca va avea o discutie cu premierul Emil Boc pe aceasta tema

Costea este cumnatul presedintelului Senatului, Mircea Geoana. "Voi avea o discutie cu domnul prim-ministru Emil Boc. Daca se are in vedere o regindire a salariului in sistemul financiar bancar de stat, noi ne vom conforma. Daca va exista o reglementare de genul salariile din sistemul financiar bancar de stat vor fi jumatate sau un sfert din salariul din sistemul privat, dar aceleasi performante, o sa discutam", a spus Costea, intrebat daca intentioneaza sa isi diminueze salariul lunar, dupa declaratiile premierului Emil Boc. Premierul Boc a cerut, in februarie, Eximbank sa reduca salariul conducerii de la circa 20.000 euro in prezent la 1.000 de euro, corespunzator indemnizatiei unui secretar de stat, dupa modelul Fondului Proprietatea, avertizind ca altfel vor fi identificate si alte solutii pentru a efectua diminuarea. Presa centrala a adus in mai multe rinduri in discutie salariile din sistemul financiar bancar public, respectiv de la cele doua banci de stat, CEC Bank si Eximbank, precum si de la autoritatile de supraveghere si reglementare, BNR, CNVM, CSA si CSSPP.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739390 zile, 1 ora, 44 minute, 13 secunde
GRATUIT - Cere Planul de Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza -  E GRATUIT!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.