Economic

Dacia Duster s-a lansat la Focsani

Daniel Garleanu
15 apr 2010 1916 vizualizări
in perioada 15-18 aprilie cu prilejul Operatiunii Porti Deschise se desfasoara la showroom-urile Dacia din judet concursul Jocul cheii u Dacia Duster costa intre 10.000 si 12.000 de euro, in functie de dotari si motorizare, pret scandalos de accesibil u M-am indragostit de Duster , a declarat primarul Decebal Bacinschi

Dacia Duster a fost lansata ieri oficial la showroom-ul din complexul Auto Sima Beyer din Focsani. Lansarea a fost asistata de prefectul Ion Oprea, primarul Focsaniului Decebal Bacinschi si cei doi viceprimari, Vasile Dobre si Bogdan Matisan. Oficialitatile prezente si-au exprimat admiratia fata de noul produs romanesc si au catalogat masina ca fiind convenabila in raportul calitate-pret. "Sint mindru ca de la fabrica din Colibasi a iesit un asemenea produs. Este o masina fiabila, accesibila si totodata moderna. Piata romaneasca sigur va fi incintata de acest produs", a declarat prefectul Ion Oprea. Gospodarul Focsaniului, Decebal Bacinschi, a marturisit in cadrul intilnirii ca s-a indragostit de Duster. "Sint indragostit de ea. Tin sa apreciez in mod deosebit calitatea finisajelor si dotarile de care dispune", a spus Bacinschi. Odata cu lansarea primului SUV romanesc, Dacia ii asteapta pe toti cei care doresc sa participe la "Operatiunea Porti Deschise", dar si la concursul care pune in joc o masina nou-nouta, Dacia Duster.

Pentru a putea cistiga una din cele patru SUV-uri puse in joc prin concursul "Jocul cheii", participantii trebuie sa incerce cheia in contactul masinii expus in showroom, iar cheia care porneste motorul Duster este cheia fericita. Concursul se desfasoara numai in perioada 15-18 aprilie, intre orele 9.00-19.00, perioada in care se pot face si drive teste cu noul produs Dacia. Ieri, noul produs a fost lansat si la Panciu, de catre dealerul SC Autoservice Dac SA. Dacia Duster este disponibila in trei variante, Standard, Ambiance si Laureat, iar ca motorizari, clientul poate opta intre motorul pe benzina 1.6 16V si motorina 1.5 dCi, 4X2 sau 4X4. Duster costa intre 10.000 si 12.000 de euro, in fuctie de dotari, si dezvolta 85, 105 sau 110 CP, iar cutia numara sase trepte. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 16 ore, 11 minute, 24 secunde
Galerie foto: Dacia Duster surprinsa in trafic - http://ow.ly/1yJmx
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.