Economic

Angajatii sint mai pesimisti in privinta primelor

Ziarul de Vrancea
2 apr 2010 485 vizualizări
Angajatii sint mai pesimisti privind sansele de beneficia de prime cu ocazia sarbatorilor pascale fata de decembrie 2009, astfel ca peste 80% cred ca nu vor primi bani in plus la salariu sau cadouri din partea angajatorilor, fata de aproape 50% in perioada Craciunului, potrivit Myjob

"Peste 80% dintre angajatii romani nu se mai asteapta la vreo prima cu ocazia sarbatorilor pascale. (...) Procentul a crescut simtitor fata de perioada sarbatorilor de iarna, cind doar 31,32% dintre angajati stiau ca nu vor primi nimic in plus la salariul din decembrie, iar alti 17,18% declarau ca pastrarea jobului este prima lor de Craciun", se arata intr-un comunicat transmis, joi, de administratorii site-ului de recrutare Myjob. Astfel, 60,15% dintre respondenti sint siguri ca nu vor beneficia de vreun bonus, in timp ce inca aproape un sfert (24,08 %) cred ca vor primi simple urari din partea angajatorilor. Putin peste 6% dintre angajati au spus ca vor primi 20% in plus la salariu, la jumatatea nivelului inregistrat in decembrie 2009, de 13,84%.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.