Economic

Duster va fi lansat in Romania in prezenta fostului pilot Alain Prost

Ziarul de Vrancea
10 mar 2010 553 vizualizări
Duster, primul SUV al constructorului Dacia, va fi lansat oficial in Romania pe 18 martie, in prezenta fostului pilot de Formula 1 Alain Prost, care a condus versiunea de competitie la trofeul Andros din Franta.

Oficialii Automobile Dacia au precizat ca noul model va fi livrat in showroom-urile dealerilor din Romania din data de 15 aprilie, insa inscrierile pentru Duster au inceput din 2 martie, data la care a avut loc si prezentarea mondiala a masinii, la Geneva. Primul client care va beneficia de SUV-ul Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie. Duster, prezentat de World Records Academy drept cel mai accesibil SUV din lume, va putea fi achizitionat in Romania la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune si dotari. Astfel, cea mai ieftina varianta 4x2 costa 10.500 de euro, in timp ce versiunea 4x4 poate fi achizitionata la 12.300 de euro. Versiunea de top a unui Duster cu motor diesel de 1,5 litri si 110 cai putere ajunge la un pret de 15.600 de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 23 ore, 44 minute, 51 secunde
GRATUIT - Cere Planul de Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza - E GRATUIT!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.