Economic

Modelul Duster va fi vindut pe piata britanica peste doi ani

Ziarul de Vrancea
4 mar 2010 635 vizualizări
Dacia va intra pe piata britanica cu modelul Duster la sfirsitul anului 2012, a anuntat miercuri grupul francez Renault.

Duster va fi livrat in Marea Britanie la preturi care pornesc de la 11.900 de euro (10.800 de lire sterline) pentru varianta 4x2. Noul model al Dacia a fost prezentat marti, 2 martie, la salonul auto de la Geneva. Duster va fi lansat in primavara acestui an in Europa, Turcia, Africa si Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia si Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, si in Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si unele tari din Africa. Uzina de la Mioveni va produce vehicule destinate tuturor acestor piete, atit sub marca Dacia, cit si Renault. Pentru dezvoltarea si industrializarea la Mioveni a proiectului Duster, inclusiv pentru noua cutie de viteza (TL8 cutie mecanica 4x4, 6 viteze) si pentru toate motorizarile Euro 4 si Euro 5 care urmeaza sa fie lansate, Dacia a investit 290 milioane de euro. In Romania, Duster va putea fi cumparat de la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune. Constructorul de automobile, detinut de grupul francez Renault, a vindut anul trecut 311.282 de masini, in urcare cu 20,5% fata de 2008, insa vinzarile din Romania au coborit cu peste 50%.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.