Economic

Doua vile din Bucuresti sint scoase la vinzare cu 7 milioane euro fiecare

Ziarul de Vrancea
27 feb 2010 525 vizualizări
Unul dintre imobile este situat in zona Victoriei - General Bertherlot, iar al doilea in piata Romana - Catargiu

Cele mai scumpe doua vile din Bucuresti sint scoase la vinzare de catre proprietari la un pret de sapte milioane de euro fiecare, una fiind amplasata in zona Victoriei, iar cealalata in Piata Romana, potrivit unui top realizat de MagazinulDeCase.ro in Bucuresti si Ilfov. Vila situata in zona Victoriei - General Bertherlot a fost construita in 1860, are 34 de camere, doua etaje si o suprafata de 500 de metri patrati, iar cea din piata Romana - Catargiu are 16 camere, 1.000 metri patrati si un teren de 750 metri patrati. Cu pretul cerut de proprietarii pe una dintre cele mai scumpe vile din Bucuresti pot fi achizitionate urmatoarele doua clasate in top. Astfel, pe locul trei se afla un imobil de opt camere din zona 13 Septembrie, cu o suprafata de 454 de metri patrati, distribuita pe parter si etaj, plus un teren de 1.320 de metri patrati, listat la un pret de 3,7 milioane de euro. Urmatorul pret este de 3,2 milioane de euro, suma ceruta pentru o vila cu 22 de camere, situata linga manastirea Casin, cu suprafata de 748 metri patrati si un teren de 400 metri patrati. In judetul Ilfov, cea mai scumpa vila costa 2,99 milioane de euro, este situata in Baneasa, Dobrogeanu Gherea, si are zece camere totalizind 1.010 metri patrati, plus un teren de 1.564 metri patrati. Pe urmatorul loc este afla o vila in comuna Rosu, promovata la doua milioane de euro, cu 35 de camere si o suprafata de 1.000 metri patrati. Pozitia a treia a fost adjudecata de o proprietate cu zece camere, cu un pret de 1,7 milioane de euro, urmata de o alta vila de 12 camere, scoasa la vinzare cu 1,5 milioane de euro, in zona Militari. MagazinulDeCase.ro este un serviciu online de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision, lansat in 2006.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.