Economic

Bogatii din SUA vor fi impozitati mai dur

Ziarul de Vrancea
3 feb 2010 498 vizualizări
Administratia Obama vrea sa stringa incasari suplimentare de 970 miliarde de dolari la bugetul Statelor Unite, in urmatorii zece ani, prin taxarea "bogatilor" cu venituri mai mari de 200.000 de dolari pe an, transmite Bloomberg

Bugetul pentru anul fiscal 2010-2011, propus la inceputul acestei saptamini de guvernul SUA, prevede o masura care ar reintroduce o taxa de 36% pentru americanii care cistiga pe cont propriu mai mult de 200.000 de dolari pe an si un impozit de 39,6% pentru persoanele incadrate la raportari fiscale comune care au cumulat un venit anual de cel putin 250.000 de dolari. Totodata, administratia Obama propune cresterea incasarilor bugetare din taxarea mai dura a mediului de afaeri, prin eliminarea regimurilor fiscale preferentiale care vizeaza companiile de petrol si gaze, serviciile de asigurari de viata, conducerile executive ale parteneriatelor pentru investitii si companiilor inregistrate in SUA, dar care au operatiuni internationale. In total, bugetul inaintat de guvernul american prevede majorarea veniturilor bugetare, prin masurile amintite, cu 1.900 miliarde de dolari in urmatorii 10 ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.