Economic

Dacia a vindut in Franta 32.340 de masini prin programul Rabla

Ziarul de Vrancea
28 ian 2010 575 vizualizări
Dacia ocupa locul trei in Franta din punct de vedere al numarului de autoturisme achizitionate anul trecut prin intermediul programului guvernamental de innoire a parcului auto, potrivit ministerului Relansarii, preluat de Reuters

Din cele aproximativ 600.000 de prime de casare acordate in Franta anul trecut, 32.340 au fost pentru masini Dacia. Citroen a fost principalul beneficiar, cu 122.620 de masini vindute, urmat de Renault (101.510). Pe locurile patru, cinci si sase s-au plasat Ford (30.910 prime), Opel si Toyota. "Programul de acordare de prime de casare si-a atins toate obiectivele in 2009. De aceea trebuie sa gestionam eficient rezultatele si sa retragem treptat programul in 2010", a declarat ministrul Relansarii, Patrick Devedjian. Anul trecut, prima de casare a fost de peste 1.000 de euro. Pentru prima jumatate a acestui an, bonusul a fost redus la 700 de euro, urmind sa ajunga la 500 de euro in cel de-al doilea semestru. In Franta au fost inmatriculate anul trecut 2,27 de autoturisme noi, in crestere cu 10,7% comparativ cu 2008, rezultat care marcheaza cea mai buna performanta dupa 1990, a precizat ministerul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.