Economic

Inventatorul stick-ului va lansa in Romania cel mai usor mobil din lume

Ziarul de Vrancea
28 ian 2010 520 vizualizări
Compania TDT Distribution va lansa in februarie pe piata romaneasca, in premiera europeana, un telefon creat de Dov Moran, creditat ca inventator al memoriei de stocare a datelor cu conexiune USB. Telefonul, denumit modu, va fi lansat in parteneriat cu Vodafone, iar reprezentantii TDT Distribution, companie care va coordona vinzarile noului aparat, spun ca acesta este acreditat de Guiness Book ca cel mai usor telefon din lume

Telefonul are memorie interna de 2GB, music player si poate fi inserat in mai multe gadgeturi. Produsul va putea fi cumparat atit la liber, cit si cu abonament. Aparatul a fost prezentat marti intr-o conferinta de presa la Bucuresti, iar reprezentantii TDT nu au precizat la ce pret va fi vindut. "Aceasta este prima lansare pe piata europeana, iar din Romania vom coordona activitatile legate de modu pe sase piete, respectiv Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia si Croatia. Aceste piete sint in dezvoltare si pe un trend ascendent in ceea ce priveste serviciile telecom si apetitul utilizatorilor pentru gadgeturi", a declarat intr-o conferinta de presa Alin Cirstea, directorul general executiv al TDT. Dov Moran, prezent la conferinta, a declarat ca lansarea europeana va avea loc in Romania pentru ca aceasta este o piata cu potential, adecvata noului produs.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.