Economic

Premiu pentru Jad de la Vincon

Iulia Crețu
19 ian 2010 5939 vizualizări
Cel mai vechi vinars din cramele Vincon Vrancea are peste 30 de ani u de la inceputul acestui an, Vincon a scumpit bauturile din categoria coniacului si a vinarsului cu 10%

Vincon Vrancea a reusit, prin Jad, sa se impuna printre premiantii degustarii de vinarsuri romanesti organizate de Vinul.ro. In cadrul evenimentului, vinars Jad a reusit cel mai mare punctaj, de 91 de puncte, fiind singurul produs care a depasit bariera celor 90 de puncte. "Acest premiu ne onoreaza, si vine sa demonstreze inca o data calitatea exceptionala a produselor Vincon. Este unul din produsele cu care ne mindrim si care si-a dovedit inca o data unicitatea si locul special pe care il ocupa in categoria vinarsurilor din Romania", a declarat Laurentiu Gioroc, director de marketing la Vincon Vrancea. Jad de la Vincon a trezit in juratii degustatori numeroase aprecieri: "Complex si impunator, cu o culoare chihlimbarie cu urzeli aurii si intensitati linistitoare de cafea, caramel, curmale si condimente. Nuante catifelate de caramel, miere, visine amarui, cuisoare si curmale, cu un postgust cald, energic si condimentat". Jad este un vinars de 28 de ani, ce se pastreaza in butoaie de stejar, ceea ce ii confera un buchet perfect conturat si o culoare aparte. Vinars Jad de Vincon este opera cramei Paradis. Bogatia Vincon in materie de rezerva de vin distilat este de un milion de litri. De asemenea, cel mai vechi vinars are peste 3 decenii. In prezent, portofoliul Vincon cuprinde peste 120 de produse, brandurile din portofoliul companiei cu cele mai mari vinzari fiind Beciul Domnesc, 7 Pacate, Vita Romaneasca, Casa Vrancea, Levant, Muscatel precum si vinarsurile Miorita si Jad. Ca intreaga industrie alimentara, si rafturile cu produse Vincon au cunoscut schimbari de preturi la inceputul acestui an. Potrivit declaratiilor directorului Georgel Costache, pentru categoria de vinars si coniac s-au facut majorari de 10% la pret, din cauza accizelor. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 20 ore, 35 minute, 21 secunde
Iata ca se intampla si lucruri bune in tara asta! Felicit echipa Vincon pentru un asa rezultat laudabil; aceasta distinctie duce mai departe traditia vinicola a judetului nostru. A la votre!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.