Economic

GM da putine sanse de supravietuire companiei Saab

Ziarul de Vrancea
8 ian 2010 476 vizualizări
Directorul general interimar al grupului auto american General Motors, Ed Whitacre, a anuntat ca sansele de salvare a filialei suedeze Saab sint mici, de aceea GM va continua procesul de oprire a activitatilor la constructorul auto suedez, potrivit Reuters.

"Am facut tot ce a fost uman posibil pentru salvarea Saab", a spus Whitacre, care a adaugat ca niciun cumparator potential al firmei Saab "nu a venit cu bani". Luni, constructorul olandez de masini de sport Spyker Cars anunta ca este interesat de preluarea Saab, urmind sa depuna o oferta definitiva pina la 7 ianuarie. Whitacre a mai precizat ca noul director financiar al GM, Chris Liddell, este candidat pentru postul de director general al grupului american si a aratat ca spera ca GM va redeveni rentabil din acest an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.