Economic

Mos Craciun a adus sef la Investigarea Fraudelor

Dan Chiriac
24 dec 2009 1173 vizualizări
Comisarul sef Marian Harap este noul sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) din cadrul IJP Vrancea.

Ieri, la sediul Politiei a avut loc examenul pentru ocuparea functiei de sef al SIF, iar testul a fost promovat, asa cum era de asteptat, de comisarul sef Marian Harap, ofiter cu experienta in domeniul prevenirii, combaterii si descoperirii faptelor ilegale de natura economico-financiara. In perioada 1 ianuarie 1995 - 1 iunie 2009, acesta a ocupat functia de ofiter specialist in cadrul Serviciului. Incepind cu 1 iunie 2009, in urma promovarii examenului de profil, comisarul sef a fost numit in functia de sef al Biroului de Combatere a Fraudelor Economico-Financiare din cadrul aceleiasi formatiuni. Harap urmeaza in functie comisarului sef Ionel Balerca, care a fost nevoit sa renunte la post. De la SIF provenea si fostul inspector sef al Politiei, Viorel Serbanoiu. Serviciul de Investigarea a Fraudelor este unul dintre cele mai importante din politie. Ofiterii de aici au in lucru multe din dosarele sensibile in care sint implicati oameni politici sau de afaceri care au tendinta sa se joace prea mult cu banii. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.