Economic

Premii de criza pentru IMM-urile din Vrancea

Daniel Garleanu
23 dec 2009 1163 vizualizări
Firmele cistigatoare au primit o diploma si o felicitare din partea Patronatului ieri au fost prezentate si masurile anti-criza prioritare pentru anul viitor

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Vrancea a intocmit clasamentul celor mai profitabile firme care au primit premii speciale de"¦ criza. Ion Roman, presedintele filialei PIMM Vrancea, a identificat noua criterii dupa care i-a premiat pe cei mai buni agenti economici vrinceni din acest an. Astfel, pentru crearea locurilor de munca si pentru export ridicat premiul special l-au primit Pandora Prod si Rosca Conf, pentru dinamica dezvoltarii au fost premiate firmele Auto Sima Beyer si Scorpion Exim, premiul pentru promovarea de tehnologii noi a fost adjudecat de firmele Ceproinv si Pinola, in timp ce calitatea produselor i-a avut cistigatori pe Certimpex, Aurora Odobesti si Diplomatic Oil Atlas. La capitoul investitii premiul special a fost acordat societatilor Combrat 94 si Diplomatic International. La categoria femei manager Lenuta Rosca si Radita Stroia au reusit sa-si adjudece premiul, iar la tineri intreprinzatori s-a remarcat Constantin Nistoroiu. De asemenea, premii pentru promovarea activitatii PIMM Vrancea au primit si toti reprezentantii mass-media. Unii dintre cei premiati nu au reusit sa ajunga ieri la decernare din cauza vremii potrivnice, dar si a timpului care pentru oamenii de afaceri inseamna bani. De asemenea, un punct important pe ordinea de zi a premierii l-au reprezentat si masurile anticriza prioritare incepind cu ianurie 2010. Printre cele 13 masuri propuse, Ion Roman a pus accentul pe eliminarea impozitului forfetar, despre care sustine ca are informatii ca nu se va renunta la el, dar si pe obligatia statului de a plati reinfiintarea societatilor care au fost desfiintate. "Dumnezeu ne-a ajutat sa scapam de alegeri, para-alegeri si guverne si parca acum sintem putin mai linistiti. Cea mai mare durere a noastra este ca anul acesta firmele au fost nevoite sa suporte teama de impozitul forfetar care a determinat disparitia de pe piata vrinceana a aproximativ 2.500 de firme. Acum daca s-a ales Guvernul si presedintele s-a asezat, speram ca impreuna vor avea grija de noi, cei care producem 71% din PIB", a declarat Ion Roman. Toti cei prezenti au primit cite un plic cu o felicitare de sarbatori si o diploma pentru activitatea din anul 2009. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.