Economic

Dupa Flanco, a intrat si Flamingo in insolventa

Ziarul de Vrancea
15 dec 2009 946 vizualizări
Tribunalul Bucuresti a admis ieri si cererea de intrare in insolventa a Flamingo International, dupa ce vineri subsidiara Flanco primise acordul pentru deschiderea aceleiasi proceduri, putind astfel incepe reorganizarea judiciara sub protectia impotriva creditorilor, a anuntat luni Flamingo.

In cazul Flamingo International, administratorul judiciar este societarea RVA Insolvency Specialists, in timp ce pentru Flanco reorganizarea se va face sub administrarea Casei de Insolventa Transilvania. Totodata, Bursa a decis luni in urma acestui anunt sa suspende din nou actiunile Flamingo, incepind cu ora 11:35. Miercuri, ING Bank a inceput executarea silita a stocurilor detinute de Flamingo, deoarece compania nu a respectat termenii unei intelegeri incheiate in noiembrie, privind restructurarea unui credit acordat in 2001, incalcind in mod repetat angajamentele contractului. Astfel, banca a anutat ca s-a vazut nevoita sa execute silit mai multe companii din grupul Flamingo, printre care Flamingo International SA, Flamingo Computers SA, Flanco International SRL si Flamingo Distribution Center SRL. O data cu inceperea executarii silite, Flamingo International ceruse instantei initierea procedurii de insolventa in cazul firmei Flanco International SRL, pentru protejarea de creditori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.