Economic

Salariatii de la Dacia vor lua fiecare o prima de Craciun de 760 de lei

Ziarul de Vrancea
11 dec 2009 731 vizualizări
Cei aproximativ 14.000 de salariati ai Uzinei Dacia vor incasa prime de Sarbatori in valoare neta de 760 de lei.

Potrivit responsabilului de relatii cu presa din cadrul SC Automobile Dacia, Roxana Evanghelie, prima oferita tuturor salariatilor se ridica la valoarea neta de 760 lei. "Salariatii vor primi 500 lei in numerar si 260 lei sub forma de tichete-cadou", a precizat purtatorul de cuvint al Uzinei. Angajatii Dacia au primit deja o parte din bonuri, urmind ca restul primei de Craciun sa se intre in buzunare, esalonat, pina pe 18 decembrie. Anul trecut aceiasi salariati au incasat prime de sarbatori in valoare de 450 de lei, insa 2009 a fost un an excelent pentru Uzina, care a avut foarte multe comenzi. Uzina Dacia se afla printre putinele societati din judetul Arges care reusesc sa acorde prime asa de consistente de sarbatori. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, 120 de copii de la patru scoli generale din Mioveni, insotiti de 14 profesori, au pregatit un program special de colinde la Dacia si si-au luat ramas bun de la directorul general François Fourmont in stil romanesc. François Fourmont a fost emotionat de efortul copiilor si a spus ca muzica romaneasca este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le va pastra in legatura cu tara care l-a adoptat timp sase ani. "Anul acesta evenimentul a avut o semnificatie speciala, fiind ultima festivitate la care a fost prezent directorul François Fourmont. La finalul spectacolului, copiii au fost rasplatiti de Mos Craciun, care le-a oferit tuturor cadouri", se arata intr-un comunicat al Uzinei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.