Economic

Finantele cheltuie 533.000 euro pe evaluarea programului Phare

Ziarul de Vrancea
23 nov 2009 802 vizualizări
Ministerul Finantelor Publice a atribuit prin licitatie publica un contract de consultanta pentru evaluarea intermediara a programului Phare si a Facilitatii de Tranzitie, de 532.950 euro fara TVA, asocierii dintre firmele EWC Romania, NTSN Conect si Cycle Plan Drive, potrivit anuntului de pe SEAP

"Contractul se va axa pe evaluarea progresului inregistrat in implementarea fondurilor de pre-aderare Phare si Facilitatii de tranzitie, utilizind metodologia Comisiei Europene pentru Schema de Evaluare Intermediara Phare, bazata pe cele cinci criterii standard de evaluare: relevanta, eficacitate, eficienta, impact si sustenabilitate", se arata in document. Potrivit anuntului de pe sistemul electronic de achizitii publice (SEAP), criteriul de alegere a firmei cistigatoare dintre cele patru oferte l-a reprezentat oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Contractul de servicii de consultanta in domeniul evaluarii va fi finantat din fonduri comunitare prin Facilitatea de tranzitie 2007/19343.07.01 "Capacitatea administrativa si facilitatea mecanismului de cooperare si verificare", componenta 3 "Evaluarea Intermediara a programului Phare si Facilitatii de Tranzitie".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.