Economic

Cladirile CFR din Vrancea vor fi scoase la vinzare

Ciprian Fânaru
6 nov 2009 993 vizualizări
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Vrancea scoate la licitatie publica o serie de bunuri imobile proprietate a Regionalei CFR Galati, aflate pe raza judetului nostru.

La Adjud, o magazie de marfuri de 1972 mp situata in intravilan are pretul minim de 135.410 lei, inclusiv TVA. Tot la Adjud, vor mai fi scoase la licitatie doua cladiri auxiliare ale caror preturi pornesc de la 36.700 lei, respectiv 20.268 lei, dar si doua cheuri (platforme construite in lungul unei linii de cale ferata, la inaltimea pardoselii vagoanelor, pentru a usura incarcarea si descarcarea lor "" n.r.), pretul de evaluare fara TVA al celui mai scump fiind de 46.220 lei. La Cotesti, sumele sint mai mici, magazia de marfuri porind de la 7.200 de lei, iar doua cheuri incarcare "" descarcare si rampa descarcare de la 11.000 lei. Tot aproape 11.000 de lei va costa si cheul de la Gugesti. La Marasesti, cele trei cheuri scoase la mezat costa impreuna 7.500 de lei. Interesant e faptul ca la Pufesti pretul cheului porneste de la 18.500 lei, in timp ce cel de la Sihlea "pleaca" de la 220 lei. Pentru un alt cheu, amplasat in cadrul statiei de cale ferata Unirea Odobesti, doritorii trebuie sa "sara" cu cel putin 500 de lei. Licitatia pentru cladirile CFR-ului e programata astazi, la Focsani, de la ora 11.00. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.