Economic

Accesarea fondurilor structurale, simplificata

Doina Ganea
29 oct 2009 761 vizualizări
Se simplifica accesarea fondurilor structurale de catre intreprinderile mari. Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial CCE a decis eliminarea obligativitatii depunerii garantiei bancare de implementare (in valoare de 20% din valoarea sprijinului financiar nerambursabil) pentru proiectele selectate in cadrul cererii de propuneri de proiecte din anul 2008 pentru Operatiunea 111

- " Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderile mari". Aceasta prevedere va fi valabila si pentru urmatorul apel aferent acestei operatiuni, ea urmind sa fie inclusa si in cadrul noului Ghid al Solicitantului. Conform informatiilor oficiale, urmatorul apel de proiecte pentru operatiunea dedicata intreprinderilor mari va fi lansat in perioada noiembrie "" decembrie 2009. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.