Economic

Incaltaminte de la Deichmann, din 23 octombrie

Eduard Popescu
22 oct 2009 1965 vizualizări
Primul magazin Deichmann din Focsani isi va deschide larg portile miine, in Promenada Mall, pe strada Moldovei. Magazinul de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate virstele este cel de-al 17-lea in tara, si ofera produse de calitate la preturi convenabile.

"Datorita modelelor variate si preturilor accesibile, intreaga familie se incalta de la Deichmann, stilul modern si confortabil fiind principalele atribute ale marcii. Prin accesibilitatea si diversitatea modelelor, Deichmann a reusit sa devina magazinul in care tu ai cea mai mare incredere!", spun reprezentantii Deichmann. Grupul Deichmann are sediul central in Essen (Germania), fiind infiintat in 1913. Compania este lider de piata european in domeniul retailulului de incaltaminte, avind peste 28.000 angajati pe plan international. Deichmann mai are filiale in in alte 14 tari. (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.