Economic

Bani de la Udrea pentru trei proiecte vrincene de mediu

Iulia Nicolaie
9 oct 2009 965 vizualizări
u valoarea totala a proiectelor prin care se vor amenaja parcuri si spatii verzi in Adjud, Suraia si Vintileasca, este de circa 2 milioane de lei

Adjudul, Suraia si Vintileasca ar putea avea in scurt timp noi spatii verzi. Guvernul a aprobat infiintarea si reamenajarea unor parcuri din municipiul Adjud, proiect in valoare de 500.000 lei, amenajarea de spatii verzi in comuna Suraia cu 953.930 lei si infiintarea de spatii verzi in comuna Vintileasca, in valoare de 500.000 de lei. "La propunerea ministrului interimar al Mediului, Elena Udrea, Guvernul a aprobat in sedinta de ieri, 7 octombrie 2009, o Hotarire de aprobare si finantare a unui numar de trei proiecte apartinind administratiilor publice locale din judetul Vrancea, in cadrul Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati. Valoarea totala a acestor proiecte este de aproximativ 2 milioane lei, iar sumele aferente sint asigurate din Fondul pentru Mediu", se arata intr-un comunicat de presa din partea Directiei de Comunicare si Organizare a Ministerului Mediului. O noua sesiune de depunere a dosarelor de finantare este momentan in curs de desfasurare, termenul limita pentru depunerea documentatiei fiind 12 octombrie. In acest an, Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati ii este alocata suma de 200 milioane lei. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.