Economic

Bani europeni pentru protectia mediului

Ziarul de Vrancea
8 oct 2009 898 vizualizări
Data limita de depunere a proiectelor este 25 ianuarie 2010

Vrincenii cu spirit intreprinzator si cei care iubesc mediul inconjurator pot acum sa solicite finantare nerambursabila pentru proiecte in domeniul protectiei naturii. Ministerul Mediului, in calitate de Autoritate de Management pentru POS Mediu, lanseaza cea de-a treia sesiune de selectie de proiecte in domeniul protectiei naturii, in vederea acordarii de asistenta financiara nerambursabila in cadrul Programului Operational Sectorial "Mediu". Cei interesati pot consulta Formularul de aplicatie pentru cererea de finantare si Ghidul Solicitantului de pe pagina de internet a MM. "Propunerile de proiecte pot include urmatoarele categorii de activitati eligibile: elaborare/revizuire a planurilor, strategiilor si a masurilor de management al ariilor naturale protejate si alte activitati conexe, investitii in infrastructura pentru uz public orientata spre protectia si gestionarea mediului in ariile protejate, activitati privind mentinerea si imbunatatirea starii de conservare favorabila a habitatelor si speciilor, activitati de consultare, constientizare si informare, activitati de instruire si cresterea capacitatii institutionale de gestionare a retelei de arii naturale protejate", spun reprezentantii MM. Proiectele pot fi depuse pina pe 25 ianuarie 2010, la ora 16.00. Pentru informatii suplimentare, vrincenii pot apela la Organismul Intermediar- Regiunea 2 Sud-Est, la numerele de telefon 0236-325325 si 0236-325515. (I. NICOLAIE, D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.