Economic

Loganul are zilele numarate, Dacia pregateste o noua gama

Ziarul de Vrancea
30 sep 2009 965 vizualizări
Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Dacia, Constantin Stroe, a declarat ieri ca familia de autovehicule care va inlocui gama actaula Logan va fi lansata in anii care urmeaza, fara a preciza daca este vorba de intervalul 2010-2012.

"Dupa gama Logan, o alta familie de autovehicule va fi lansata de catre Dacia si asta se va intimpla destul de repede. Vor fi automobile pe aceeasi nisa, insa se vor face pasi importanti in ceea ce priveste calitatea si performantele. Denumirea va fi diferita de cea a actualei game, iar Logan va mai ramine in productie", a declarat Constantin Stroe marti cu ocazia lansarii cartii" Renault si Dacia de zece ani impreuna". Stroe a mai spus ca daca Dacia va "pacali" luna noiembrie, productia estimata de 300.000 de automobile va fi atinsa. "Pentru septembrie si cotombrie avem comenzi, si daca vom pacali luna noiembrie, in sensul ca se vor comanda masini si vom avea productia de 1.340 unitati pe zi, atunci vom atinge estimarile. Oricum, capacitatea noastra de productie este de 400.000 de unitati pe an" a precizat vicepresedintele Consiliului de Administratie al Dacia. In ceea ce priveste viitorul model Dacia, SUV-ul preconizat a fi lansat in 2010, acesta are deja linia de asamblare pregatita, oficialul Dacia refuzind sa precizeze la cit s-a ridicat investitia pentru aceasta linie de asamblare. Acesta a precizat doar ca investitia adepasit-o pe cea a lui Sandero Stepway, care s-a cifrat la un milion de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.