Economic

Niciun apicultor vrincean la Tirgul National al Mierii

Ciprian Fânaru
30 sep 2009 718 vizualizări
La sfirsitul acestei saptamini, apicultorii isi dau intilnire la cea de-a doua editie a Tirgului National al Mierii, organizat la Bucuresti.

Destinat expunerii de produse ecologice certificate, manifestarea expozitionala este organizata de Ministerul Agriculturii, in colaborare cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, pe platforma Asociatiei din Bdul. Ficusului nr. 42. în cadrul Tirgului cu vinzare, vor fi organizate si diferite seminarii tematice. In cadrul tirgului se va desfasura si Salonul Ecoagricultura, destinat produselor eco. Organizatorii ne-au confirmat ca apicultorii din Vrancea nu se inscrisesera pina ieri. Acestia mai au timp sa se inscrie pe ultima suta de metri, mai multe detalii fiind disponibile pe site-ul www.icdapicultura.ro. Pentru a avea un stand producatorii trebuie sa scoata din buzunar 50 de euro. Tirgul de miere are loc intre 2 si 4 octombrie. In Vrancea sint aproape 300 de apicultori organizati in asociatii, care detin 15.000 de familii de albine. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.