Economic

Americanii ne invata cum sa le luam banii

Iulia Crețu
21 sep 2009 1057 vizualizări
Echipa de contractare nr. 643 a Fortelor Terestre ale Statelor Unite ale Americii asteapta firmele romanesti sa afle Cum se fac afaceri cu Guvernul SUA .

Seminarul Contractorilor se va derula pe 1 octombrie, de la ora 13.00, la Caminul Cultural din Mihail Kogalniceanu, Constanta. "Ne propunem sa oferim firmelor interesate informatii referitoare la procedurile de achizitie si modalitatea de prezentare a ofertelor. De asemenea, dorim sa intocmim o lista de furnizori pentru aprovizionare, servicii si constructii, in cadrul programul militar care se desfasoara la Mihail Kogalniceanu si in Poligonul Babadag", se arata intr-un comunicat de presa al Fortei Operationale de Est. Pina la finele anului, guvernul American este interesat sa atribuie contracte pentru aprovizionare/angajare personal pentru cantina, livrare combustibil vrac, depozitare/gestionare marfuri, intretinere drumuri si terenuri, deszapezire, colectare deseuri, curatenie, spalatorie auto, curatatorie, dezinsectie, furnizare servicii internet, mutare/depozitare mobilier, intretinere generatoare/sisteme ventilatie si aer conditionat/cladiri, aprovizionare cu apa. Cei interesati de afaceri cu americanii se pot inscrie pina pe 28 septembrie, transmitind numele si prenumele, numele companiei, CUI/CIF, localitate, telefon si e-mail pe adresa MK_Contracting_Symposium@yahoo.com, persoana de contact maior Jeyanthan Jeyasingam sau telefonic, la numarul: 0241-608.067. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.