Economic

Promenada Mall in sarbatoare

Ziarul de Vrancea
16 sep 2009 1655 vizualizări
Simbata,19 septembrie, centrul comercial le ofera clientilor un concert aniversar plin de surprize, cu Fly Project si Dinu Maxer u Intram intr-o alta decada in care dorim sa raspundem la noi provocari, continuind, in acelasi timp, sa va oferim tot ce este mai bun , au transmis reprezentantii centrului comercial, multumind tuturor clientilor

Promenada Mall implineste un an de activitate, iar acest lucru va fi marcat printr-un moment aniversar, cu fastul cuvenit. Momentul culminant va fi concertul organizat simbata,19 septembrie, cu incepere de la ora 18.00, in incinta centrului comercial. Fly Project, Black Diamond, Dinu Maxer, Ispita, sint o parte din starurile care va vor in(cinta) la ceas aniversar. Surprizele pregatite nu se vor opri insa aici. Magazinele partenere va vor oferi o gama diversa si bogata de produse si servicii, promotii sau reduceri de sezon. Centrul comercial include Galeriile Promenada Mall, Hypermarketul Carrefour si magazinul de bricolaj Bricostore. Ambitiosul proiect va fi finalizat in curind, prin deschiderea noului mall Promenada, a magazinului Staer si a mult asteptatului Cinema City. European Retail Park, prima locatie de acest gen din oras, ofera tot ce isi pot dori focsanenii, si nu numai, de la imbracaminte si incaltaminte in magazine precum Takko, Fox, Di Nano, Adams, Mondex, Sport Land, Sport Eria, Leonardo, Pietra, bijuterii - Meli Melo, B&B dar si toate companiile de telefonie mobila in cadrul magazinelor Orange, Fonomat, Arsis, Say, Internity. Focsanenii pot sa beneficieze de servicii bancare - BRD, Banca Transilvania, pot gasi orice companie de asigurari si pot folosi vizita la mall pentru mentinerea unui look atragator, pentru socializare si distractie. Va asteapta salonul de coafura Chic, spalatoria Clean&Clean, farmacia Sensi Blue, Farmacia Verde, cafenelele Roc-A Fella, Zvon Café, cofetaria Monique, Betty Ice, Pizzeria Sfizzi, magazinul de accesorii casa D"™Otto, magazinul de electronice Media Galaxy, libraria Alexandria si centrul de presa Inmedio. Situat in Focsani, la intrarea dinspre Bucuresti, pe Calea Moldovei Nr. 32, DN2/E85, European Retail Park este primul parc de retail din Focsani si face parte din reputatul grup belgian BEL ROM. Parcul se intinde pe o suprafata de 124.189 mp, avind 1.115 locuri de parcare si o suprafata construita de 48.439mp. "Prioritatea noastra este de a pune la dispozitie cele mai bune si mai diverse produse/servicii, satisfacind, in acest mod, nevoile tuturor clientilor nostri. Speram ca acest lucru a fost perceput si prin campania de promovare a diverselor evenimente si concerte care au avut loc in centrul nostru comercial si care au adus vedete si formatii de renume, ca Directia 5, Irina Loghin, Alex, Mihai Traistariu si altii. Intram intr-o alta decada in care dorim sa raspundem la noi provocari, continuind, in acelasi timp, sa va oferim tot ce este mai bun. Acum, la implinirea unui an, multumim din inima tuturor pentru increderea acordata", au transmis reprezentantii firmei Bel Rom. La Multi Ani Promenada Mall Focsani! (Ziarul de Vrancea)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 11 ore, 29 minute, 27 secunde
angajari nu fac la acest mare mall? ca focsanenii de asta au nevoie nu de altceva peste tot dau in somaj am vrea sa fim si noi anuntati multumesc!
, acum 739393 zile, 11 ore, 29 minute, 27 secunde
super, ABIA ASTEPT SA MERG LA ACEST CONCERT. eSTE LAUDABIL CA CEST MALL ORGANIZEAZA TOT FELUL DE SPECTACOLE PENTRU NOI TINERII. MULTUMIM, promenada mall. Vom fi la concert simbata.
, acum 739393 zile, 11 ore, 29 minute, 27 secunde
E fain ca un oras ca asta aduce formatii si isi promoveaza astfel centrul, singurul centru comercial, avand in vedere ca in ultimul timp nu prea am mai avut parte de \"artisti\" in oras... Ce face citeste integral
, acum 739393 zile, 11 ore, 29 minute, 27 secunde
la acest mall se fac angajari? daca da rog seriozitate si ma puteti gasi la id lasat :( kiar e urgent
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.