Economic

Piata pentru angrosisti, pina la Ziua Recoltei

Doina Ganea
16 sep 2009 1112 vizualizări
Amenintarile legumicultorilor de a-l bombarda cu rosii pe primarul Bacinschi se pare ca au dat roade

Municipalitatea este de acord sa identifice o locatie pentru amenajarea unei piete en-gros in Focsani. Oficialii spun ca la propunerea Sindicatului Propact, a asociatiilor de legumicultori din Vrancea si a Federatiei Agricultorilor se va intocmi un proiect de lege care va fi supus dezbaterii Consiliului Local Focsani la finele acestei luni. Cererea va fi inaintata oficial astazi de catre liderii Propact. "Am discutat si acest aspect cu dl primar care ne-a spus sa facem o solicitare scrisa care va sta la baza unui proiect de hotarire ce va fi supus adoptarii in sedinta ordinara a CL de luna aceasta, pe 29 septembrie. Asta pentru ca pe 4 octombrie se pare ca va fi organizata Ziua Recoltei", a afirmat vicepresedintele Propact, Ginu Toma. Sindicalistii sint de parere ca intelegerea de care se bucura din partea autoritatii locale are in subsidiar teama ca amenintarile lor ar putea fi duse la indeplinire. Producatorii au amenintat recent ca daca nu vor avea cit mai repede o piata en-gros, la ziua Recoltei il vor "ataca" pe edilul sef cu rosii si in general cu tot felul de produse romanesti care pateaza cel mai rau. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 14 ore, 29 minute, 58 secunde
Uraaa!! Poate asa vom scapa de toate dubitele din parcarea pietei, care sunt depozite de legume si fructe si un soi de WC-uri publice. Dar daca nu se va face propaganda pentru noua piata de angro si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.