Economic

Fara garantii bancare la proiectele IMM-urilor

Doina Ganea
3 sep 2009 855 vizualizări
Este vorba doar despre investitiile mari

Garantia bancara nu mai este obligatorie in cazul sprijinului financiar acordat pentru investitii mari. Conform unui ordin al Ministrului economiei si al Ministrului IMM-urilor, beneficiarii selectati pentru contractarea proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte din anul 2008 "Sprijin financiar cuprins intre 920.001 si 5.560.000 lei acordat pentru investitii in IMM-uri", nu mai sint obligati sa depuna garantia bancara de implementare de 20% din valoarea sprijinului financiar. Noua firme vrincene au semnat in luna iulie contracte pentru fonduri UE pentru "Investitii productive pentru competitia pe piata a intreprinderilor", obtinind finantari cuprinse intre 250.000 de lei si 920.000 de lei. Sapte din cele noua firme sint din Focsani, una din Golesti si alta din Pufesti. Beneficarii care au depus deja aceasta scrisoare pot opta fie pentru retragerea acesteia, fie pentru utilizarea ei in vederea obtinerii de prefinantare pentru proiect. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.