Economic

Dacia acorda prime de vacanta in valoare de doua milioane de euro

Ziarul de Vrancea
22 iul 2009 788 vizualizări
Cei circa 14.000 de salariati ai uzinei Dacia vor primi pe 23 iulie o prima de vacanta neta de 610 lei, valoarea bruta fiind de 818 lei, a anuntat marti producatorul de automobile de la Mioveni.

"Valoarea bruta a acestei prime este de 818 lei, din care se va acorda, in avans, o suma neta de 610 lei", se arata in comunicatul Dacia. Acordarea primei de vacanta face parte din pachetul salarial negociat in cadrul Contractului Colectiv de Munca pentru anul 2009. Directorul general al Uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat, la inceputul lunii iulie, ca toti angajatii vor intra in concediu de odihna in august, luna cind vor fi efectuate reviziile generale ale instalatiilor. Fourmont a explicat ca, desi in prezent exista foarte multe comenzi, oprirea productiei este necesara din punct de vedere tehnologic. Totusi, comenzile nu vor fi afectate pentru ca, incepind cu data de 23 mai si pina la sfirsitul lunii iulie 2009, salariatii Dacia lucreaza in zilele de simbata, in doua schimburi, si au reusit sa asigure stocuri pentru perioada de o luna de intrerupere a activitatii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.