Economic

Prima cooperativa agroturistica din Vrancea

Doina Ganea
17 iul 2009 903 vizualizări
In curind, in judetul Vrancea ar putea lua fiinta cooperativele din domeniul turismului. Initiativa apartine Oficiului Judetean de Consultanta Agricola.

Cooperativa agricola cu specific din domeniul turismului va fi infiintata de proprietari de pensiuni agroturistice din zona montana, tinind cont de potentialul crescut al acestei zone. O astfel de cooperativa se va infiinta pentru acordarea de diferite servicii cum ar fi si cele oferite de o agentie de turism. "Ne-am orientat la acesta forma de organizare pe agroturism pentru faptul ca in ultima perioada s-au construit foarte multe pensiuni agroturistice si acest dommeniu al agroturismului este putin diferit de turismul rural, deoarece o pensiune se aprovizioneaza din produsele proprii ale fermei care o sustine si care sint produse ecologice", a declarat inginerul Carmen Popescu, sefa Serviciului de sprijin pentru infiintarea cooperativelor agricole din cadrul OJCA Vrancea. Potrivit aceleiasi declaratii, prima cooperativa agroturistica din Vrancea va cuprinde un grup de minim cinci proprietari de pensiuni. In aceasta organizatie, care va fi o cooperativa de gradul II, va intra si o agentie de publicitate sau de voiaj care va face popularizare pentru tot ceea ce inseamna agroturism in Vrancea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.