Economic

2 in 1 la OJCA Vrancea

Doina Ganea
17 iun 2009 2231 vizualizări
De o luna, adjunctul Ion Rosu face si munca directorului

La Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola Vrancea, de aproape o luna, adica de la intrarea in vigoare a prevederilor Ordonantei 37/2009 privind modificarea legii functionarilor publici, nu exista director coordonator. Cel care tine si postul de director "plin" cit si pe cel de adjunct este in continuare fostul director executiv, Ion Rosu. La OJCA, functia de director coordonator adjunct i-a revenit fostului director liberal Ion Rosu, care a trecut in barca PD-L in urma unor negocieri pe care le-a avut cu Alin Trasculescu. Fostul director executiv al OJCA Vrancea, Ion Rosu, este din 2 iunie noul director adjunct al institutiei. Inginerul Ion Rosu se numara printre directorii care au contestat in instanta decizia de demitere din functie conform OUG 37/2009 si care a cistigat la Curtea de Apel Galati suspendarea ordinului. Rosu s-a aratat nemultumit atit de faptul ca de aproape o luna se ocupa de intreaga administrare a institutiei fara sa aiba o decizie de asigurarea interimatului, cit si de nivelul salarial. Cit priveste continuarea procesului intentat Ministerului Agriculturii, Ion Rosu spune ca nu s-a hotarit inca. "Eu am vorbit si cu cei de la Minister care m-au intrebat si ei daca voi deschide actiune in continuare pe fond. Ma mai gindesc daca merg mai departe cu procesul. Am termen o saptamina. S-ar putea sa nu ma mai intereseze postul de director coordonator in actuala conjunctura, desi nu s-a prezentat inca nimeni la concursurile de evaluare organizate saptamina trecuta de MADR. Nemaifiind functionar public primesc mai putini bani si sporuri, atit din pozitia de director coordonator adjunct cit si din cea de director. Asa ca nu stiu daca se mai merita pentru 200 de lei in plus la salariu sa fiu director coordonator. In plus, de aproape o luna conduc singur institutia, desi nu mi se plateste pentru postul de director plin si nici nu mi-au facut o numire de director interimar pina la venirea pe post a noului director coordonator", ne-a spus Ion Rosu. Potrivit unor surse din interiorul institutiei, noul director al OJCA Vrancea ar putea fi Nicolae Marculescu, fost director al Directiei Agricole si apoi subprefect, in guvernarea PSD din perioada 2000 - 2004. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 6 ore, 46 minute, 3 secunde
A ....OBOSIT MUNCIND ? DAR CAND FURA .....NU OBOSESTE ?
, acum 739393 zile, 6 ore, 46 minute, 3 secunde
Iar il dati pe oportunistul asta care e un mascarici gata sa faca orice pentru cativa arginti in plus? Am impresia ca e cineva la voi care mai suge cate un pic de la acest individ care profesional e citeste integral
, acum 739393 zile, 6 ore, 46 minute, 3 secunde
LICHEA putin spus: UN GOLAN !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.