Economic

Sif Computer aduce tehnologia Microsoft in Vrancea

Daniel Garleanu
27 mai 2009 2690 vizualizări
Small Bussines Server este un soft de retea dedicat IMM-urilor

Aflata la un deceniu de activitate, Sif Computer, o companie vrinceana cu capital privat integral romanesc, a adus ieri la Focsani un reprezentant regional Microsoft, in persoana Narcisei Mocanu. «Capitalul nostru este reprezentat de clienti, relatia cu acestia fiind foarte importanta. In prezent sintem intr-o campanie de informare pentru clienti care se manifesta prin intilniri interactive», a spus Manuela Hornea, manager la Sif Computer. Narcisa Mocanu a prezentat celor prezenti un produs menit sa usureze munca de intretinere a retelelor pentru IMM-uri, aducind astfel beneficii de timp si bani. Small Bussines Server 2008 (SBS) "" «Multiplica puterea afacerii tale» este dedicat celor care detin retele de pina la 75 de statii (PC-uri) si care satisface nevoia de transer in timp real. SBS asigura atit protectia datelor cit si functionalitatea retelei, ofera acces la informatii de oriunde si oricind, sustine cresterea afacerii si reduce din complexitate oferind mai mult control, dupa cum sustin cei de la Microsoft. «Nu e deloc simplu sa supravietuim intr-o piata zbuciumata care in prezent se gaseste in declin economic. Tehnologia poate aduce economie de timp si resurse financiare», a sustinut Narcisa Mocanu, specialist IT. La intilnirea interactiva au participat si Marinela Oprea din partea ISJ Vrancea, Dan Brasov, reprezentant IT al Primariei Marasesti, Stefan Paraschiv, primarul din Cimpineanca si reprezentanti de la Prefectura si Directia Judeteana de Tineret. Soft-ul inca nu este tradus in limba nationala, iar costurile pentru varianta standard si premium sint 1.238 respectiv 2.066 de euro. Sif Computer a incheiat anul financiar cu o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro si detine sase puncte de lucru in tara. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 36 minute, 3 secunde
Companiile occidentale isi instaleaza pe servere sisteme Linux urmand ca sistemele de operare Linux sa fie folosite si pentru statii individuale. Motivul e simplu, Linux e infinit mai ieftin si mult citeste integral
, acum 739371 zile, 12 ore, 36 minute, 3 secunde
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.