Economic

Rafinament italian, la indemina focsanenilor

Ziarul de Vrancea
24 apr 2009 947 vizualizări
O noua afacere deschide la propriu usile focsanenilor, cu un design importat din Italia

Ieri a avut loc inaugurarea singurului magazin din municipiul Focsani care comercializeaza usi interioare la inalte standarde calitative. La inaugurarea pluStyle a luat parte si primarul urbei de pe Milcov, Decebal Bacinschi, care s-a aratat impresionat de modelele create de designeri si arhitecti italieni renumiti pe plan international, punind intrebari legate de preturi, montaj sau variante de culori si modele. Acesta a mai mentionat ca exista multi vrinceni care au o situatie materiala buna, care ar putea deveni clienti fideli ai acestui tip de servicii. "Usile noastre sint intilnirea dintre materiale autentice, unde sticla, esentiala si luminoasa, aluminiul, tehnic si usor, lemnul, viu si fascinant, sint elemente naturale, deci total recuperabile la terminarea ciclului de viata. Totul sub semnul ecologiei, puritatii si calitatii de a locui. Sistemul de usi pe care il propunem este conceput pentru a subdiviza spatiile fara a le delimita, totul datorita combinatiei de sticla transparenta, satinata si colorata. Produsul devine unicat, fiecare dintre noi avind posibilitatea de a-l personaliza cu masura, tipul de sticla, culoare, sablare sau fuziune, dupa preferinta fiecaruia, fiind adaptat tuturor proiectelor. Obiectivul nostru primar este de a trece peste simplul concept de "usa" si de a o transforma intr-un sistem care sa deschida noi perspective in arhitectura moderna de interior. In acest caz, usa devine un obiect de mobilier esential si decorativ in acelasi timp. Interpret al tendintelor de piata propunem modele exclusive, intr-o continua cautare de un design instinctiv, ce duce catre o noua dimensiune a elegantei. Moda, arhitectura, mobilierul sint caracterizate de o pluritate de stiluri, impunind o singura regula: aceea de a evidentia personalitatea celui care locuieste spatiul. Astazi, mai mult ca oricind, o deosebita importanta o are oferta de propuneri diversificate. In acest context, culoarea si decorul nu mai sint considerate completari sau imbinari, ci elemente de forta in gradul de a "forja" si a impune produsul. Esentialitatea proprie a acestui material delicat, dar in acelasi timp robust, ce mobileaza fara a deranja, permite introducerea sa, in egala masura, atit in ambientul public, cit si in cel privat", a detaliat managerul pluStyle, Ionel Popoiu. Focsanenii au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele decorative, pe de o parte unele create de designeri si arhitecti de valoare internationala si pe de alta parte au la dispozitie o gama variata de modele mai accesibile ca pret. Show-room-ul pluStyle se afla pe bulevardul Unirii nr. 1 din Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.