Economic

Noua generatie Renault Mégane, lansata la Focsani

Ciprian Fânaru
25 apr 2009 1203 vizualizări
Preturile pentru gama Mégane pornesc de la 12.900 de euro

Compania Auto Sima Beyer, dealer Renault pentru judetul Vrancea, a lansat ieri, intr-un cadru elegant, cea de-a treia generatie a modelelor Renault Mégane, berlina si coupé. La lansarea noului model au participat mai multi oameni de afaceri, dar si clienti ai companiei. Reprezentantul firmei, Denise State, a subliniat siguranta si aplecarea catre protejarea mediului a celor care au conceput autovehiculul. "Mégane a luat 37 de puncte din 37 la testele de siguranta Euro NCAP. Masina este in proportie de 95% reciclabila, de altfel 12 % din masele plastice utilizate la fabricarea sa provenind din materiale reciclate. Masa a scazut si ea, fiind cu opt kilograme mai usoara decit generatia precedenta. Presa internationala a remarcat deja designul si finisajele deosebite", a spus Denise State. Designul noului Renault Mégane seduce inca de la prima privire prin dinamismul si robustetea pe care le afiseaza: blocurile optice profilate si liniile fluide ale caroseriei emana energie si echilibru. Directia precisa si stabilitatea oferita de sasiul de generatie noua se reflecta prin reactivitatea optima la comenzi. In functie de motorizare si dotari, preturile pentru gama Mégane pornesc de la 12.900 de euro si ajung la 17.950 de euro. Cel mai ieftin coupé ese versiunea Dynamique de 1,6 litri si 110 cai putere. Printre echipamentele standard se numara ABS, AFU (asistenta la frinarea de urgenta), airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata, servodirectie, aer conditionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, bancheta spate rabatabila si fractionabila. Vizitatorii showroom-ului auto au posibilitatea sa participe la un concurs care are drept premii finale 10 excursii si doua autovehicule Renault Mégane. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.