Economic

Elevii adjudeni, premianti la olimpiada tehnica interdisciplinara

Iulia Nicolaie
19 mar 2009 1816 vizualizări
Colegiul Tehnic Gheorghe Bals din Adjud se poate mindri cu elevii de exceptie pe care ii are. La olimpiada tehnica interdisciplinara, Alin Grecea si Paul Seceleanu, din clasa a XI-a, au obtinut locul I, respectiv II, la specializarea mecatronica.

Locul I la specializarea electrotehnica, clasa a XIII-a, a fost obtinut de elevul Dan Dumitrasc, iar locul III, specializarea mecatronica, clasa a XII-a, a fost impartit de elevii Alexandru Vartolomei si Ciprian Petrovici. Florentina Berbece si Iulian Sava, clasa a XII-a, au obtinut locul III, respectiv mentiune la specializarea de protectia mediului. "Le uram succes elevilor Alin Grecea si Dan Dumitrasc la faza nationala a olimpiadei si felicitam profesorii indrumatori ce s-au ostenit pregatindu-i, in ciuda faptului ca Guvernul ii asaza pe dascalii tarii la capitolul «neproductivi»", a afirmat profesoara Ellen Popovici. (I. N.)

Contestatii la gradatiile de merit

27 de profesori vrinceni au contestat in aceste zile punctajul obtinut in urma analizei dosarelor pentru gradatiile de merit. Noua dintre contestatii au fost depuse de invatatori, trei de secretarii din scoli si alte 15 de catre cadrele didactice de la diverse discipline. La sediul Inspectoratului Scolar au fost inregistrate peste 300 de dosare pentru obtinerea gradatiilor de merit, rezultatele finale urmind sa fie facute publice pe 23 martie. (I. N.)

"Balul Primaverii" la Vidra

Grupul Scolar din comuna Vidra va gazdui astazi, de la ora 20.00, un bal inedit, organizat de catre elevii de la clasa a X-a B, dupa cum ne-a declarat psihologul liceului, Daniela Purice. La "Balul Primaverii" vor participa elevi din toate clasele unitatii, care se vor intrece, printre altele, la probe de dans, de aptitudini si de abilitati. (I. N.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.