Economic

In situatii de criza se impun ajutoare!

Daniel Garleanu
20 feb 2009 1035 vizualizări
Cea de-a doua transa de proiecte de finantare pentru investitii mici a fost aprobata pe 18 februarie de catre Ministerul IMM-urilor

Pe lista cu 60 de proiecte se numara si sapte firme vrincene si anume Balcanic Prod SRL, Balcanic Bopp SRL, Rom Consil Grup SRL, Plast Design SRL, Conbeta SRL, Promilen SRL si Igni Comex SRL. Reprezentantii firmelor sint asteptati pe 23 februarie sa semneze contractele la Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri. In urmatoarea perioada se vor lansa alte programe prin care IMM-urile pot beneficia de subventii cuprinse intre 80 si 50 % pentru achizitionarea de tehnica de calcul si echipamente periferice, hale si utilaje pentru activitati de productie, pentru prestari servicii si echipamente diverse pentru firmele care activeaza in domeniul constructiilor. Semnarea contractelor de finantare in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" a demarat la mijlocul lunii februarie. Ag Grupinstal SRL este prima societate vrinceana care a primit invitatia de a semna contractul de finantare pentru fonduri structurale pe aceasta componenta. Toate aceste finantari au menirea de a stabiliza piata in contextul integrarii europene si de a relansa activitatile economice afectate din ce in ce mai mult de criza. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.